Extra Strong Hvit Snus

På denne siden finnes hele sortimentet av ekstra sterk hvit snus fra Swedish Match. Extra Strong betyr, for å holde det helt kort, at porsjonene i boksen har en høyere styrke enn normalt. Nikotininnholdet i normalsterke helhvite porsjoner ligger på ca. 0,75%. Extra Strong har derimot en styrke på rundt 1,5%, eller 1,5 mg nikotin per gram, som man også kan si. På Swedish Match finnes Extra Strong hvit snus fra varemerket ZYN og man kan både kjøpe og prenumerere på nett. Alltid med fri frakt og rask leveranse.

Vis mer
Utvalgte kategorier

RUSH Pearls Wild Mess 5

Styrke
Format
Pearls
Smak
Frukt & Bær
Styrke
Format
Mini
Smak
Mynte

Zyn Blizzard S4

Styrke
Format
Slim
Smak
Mynte
Viser 3 av 3 produkter

All White Extra Strong sortiment

Når man bestiller hvit snus med styrken extra strong kan man velge mellom formatene mini og slim.

All White Extra Strong Slim er utformet for å gi en gunstig og diskré passform under leppen. Porsjonene er både lengre og smalere enn formatene large og mini, men tross det gir Extra Strong Slim både en langvarig smak og styrke. 

All White Extra Strong Mini leverer små og diskré porsjoner, som er mindre og mer rektangulære enn slimporsjonene. Miniporsjonene er små til både vekt og størrelse, men med Extra Strong Mini kan man allikevel forvente seg mye av både nikotin og smak.

Hvorfor Extra Strong Hvit Snus?

Extra Strong er til for den som leter etter litt sterkere snus enn de normalsterke variantene og noe svakere enn supersterke. Nikotinmengden ligger vanligvis på rundt 1,4 mg/g, eller 1,4% som man også kan si. Det er ikke bare nikotinmengden som spiller rolle når et produkt får graderingen Extra Strong. Fuktighet, pH-verdi og smak har også en effekt på porsjonenes opplevde styrke. Fuktigere porsjoner med lavere pH-verdi og en sterk smak av mint kan derfor ha en lavere nikotinmengde, men fortsatt kalles Extra Strong.

Extra Strong snus leverer helt enkelt litt ekstra på mange ulike nivåer, både når det kommer til nikotinmengde og smak.