Hvit Mini Snus

Mini er den minste porsjonssnusen. Til forskjell fra Hvit Slim så er mini-produktene helt tørre og leverer smak og nikotin så fort de blir litt fuktige. Mini finnes i tre styrker: Low, Normal og Extra Strong og kommer i hele fem ulike smaker: Sitrus, Cool Mint, Spearmint, Bellini og Espressino.

Vis mer
Styrke
Format
Mini
Smak
Mynte
Viser 1 av 1 produkter

Hvit Mini Dry styrker

La ikke den diskré, lille snusposen lure deg. Selv om Mini Dry er liten, kan man velge mellom både en mildere og sterkere styrke.

Som andre format finnes Mini i Normal styrke, men den kommer også som Extra Strong. Takk være en stor variasjon på smakene kan man med Mini Dry porsjonssnus få litt av alt; en diskré snuspose, ulike smaker og bra nikotinleveranse. Mini med styrken Extra Strong inneholder hele 11 mg nikotin/pose. Hvis man vil ha alt det, men ønsker en lavere nikotinleveranse så er Mini i styrken Low et passende valg. Her får man 1,5 mg nikotin/pose og den gir dermed en lavere nikotinleveranse enn både Normal og Extra Strong.

Mini Dry format

Mini har en diskre form og er den minste størrelsen som tilbys på Swedish Match. Her får man en snuspose som føles under leppa, men som nesten ikke synes.

Mini Dry er en favoritt blant mange og det er formatet og de ulike smaksvariasjonene som mange finner tiltalende. Her får man en porsjonspose som er ca. 2,8 cm på lengden og 1,5 cm på bredden. Takk være det lille formatet kan Mini brukes med diskresjon når som helst og over alt. Mini er et bra valg om man leter etter spennende smaker i et lite format, men fortsatt med stor variasjon i styrke.