Hvit Snus med Normal styrke

Her finnes all vår hvit snus med Normal styrke og som kommer i formatene Slim og Mini. Disse posene med hvit snus inneholder akkurat den rette mengden nikotin – de er verken for svake eller sterke. Boksene med hvit snus har ulike smaker og tilstrekkelig nikotintilførsel. Velg mellom hvit snus fra ZYN.

Vis mer
Utvalgte kategorier

Zyn Blue S2

Styrke
Format
Slim
Smak
Mynte
Styrke
Format
Mini
Smak
Frukt & Bær
Viser 2 av 2 produkter

Normalsterke poser med hvit snus - format

Våre bokser med hvit snus med normal styrke kommer i flere forskjellige formater. De kommer i slimvarianter og minivarianter. ZYN har normalsterk hvit snus i formatene Mini Dry, som er en mindre, tørr hvit snus, og Slim, som er en langsmal, fuktig hvit snus.

Hvit snus med normal mengde nikotin

Vanlig hvit snus har lavt nikotininnhold sammenlignet med Strong og er sterkere enn Low-styrken. I sortimentet med styrken Normal finner man hvit snus med nikotinmengde mellom 3 mg og 9 mg per pose, avhengig av format og merke. ZYN Mini har 3mg og Slim 9 mg. Nikotininnholdet i all hvit snus med normal styrke varierer mellom 0,75 % og 1,1 %.

Normal hvit snus - smaker

Hvit snus med normal styrke kommer i et bredt utvalg av smaker. Velg mellom smaker som frukt og bærsitrus og mynte. I de fleste tilfeller kombineres flere ulike smaker, for eksempel bær og vanilje eller sitrus og en frukt. Ved kjøp av normalsterk hvit snus kan man enten kjøpe boksene enkeltvis eller en multipakning med en og samme smak, som består av enten 5, 10 eller 30 bokser.