RUSH Pearls – Pearls Technology™

Her finnes hele sortimentet med RUSH Pearls hvite snus. RUSH Pearls er en ny type hvit snus med en ny frigjøringsteknologi. Den siste innovasjonen i RUSH kalles Pearls Technology™. I stedet for det vanlige "fyllet" du finner i hvit snus, har RUSH Pearls små perler som gir posen et unikt preg når den brukes.

Vis mer
Utvalgte kategorier

RUSH Pearls Wild Mess 5

Styrke
Format
Pearls
Smak
Frukt & Bær

RUSH Pearls Smashed Ice 5

Styrke
Format
Pearls
Smak
Mentol
Viser 2 av 2 produkter

Hva er RUSH Pearls?

RUSH Pearls er en produktinnovasjon fra RUSH innen kategorien hvit snus.

Den nye Pearls-teknologien innebærer at innholdet er formet som små perler som er omsluttet av nikotin og smak. Dette gir en ny munnfølelse, lav rennighet og en sterk leveranse. Vi kaller vår teknologi Pearls Technology™.

Tre kjennetegn med RUSH Pearls

  • Sterk smaksopplevelse
  • Ny munnfølelse i slim format
  • Lav rennighet

RUSH Pearls smaker og egenskaper

Det første produktet som ble lansert innen RUSH Pearls heter RUSH Pearls Smashed Ice. Den har en frisk, isende og sterk smak av mentol med innslag av mynte og eukalyptus.

RUSH Pearls Smashed Ice kommer i styrken Super Strong. En pose med RUSH Pearls Smashed Ice S5 veier omtrent 0,7 gram og en hel boks, som inneholder 21 poser, veier omtrent 14,7 gram. Nikotininnholdet per pose RUSH Pearls Smashed Ice er 10,5 mg.

Pearls-formatet skiller seg fra Mini Dry og Slim formatet når det kommer til fuktighetsinnhold. Slim har et fuktighetsinnhold på 40–48 % og Mini Dry har 2–2,7 % fuktighetsinnhold. Pearls har et relativt lavt fuktinnhold på 10,7%.