RUSH Hvit Snus

RUSH hvit snus kommer i flere forskjellige smaker og smakskombinasjoner. RUSH-serien inkluderer flere smaker som blant annet fruktsmak og mintsmak. Velg for eksempel mellom Deep Freeze, Zesty Yellow eller Smashed Ice. RUSH hvit snus kommer i formatene Slim og Pearls, hvorav sistnevnte er et format som kun RUSH har. Pearls-formatet innebær at det tradisjonelle pulverinnholdet i stedet er formet som små perler.

Vis mer
Utvalgte kategorier

RUSH Zesty Yellow 5

Styrke
Format
Slim
Smak
Sitrus, Mynte

RUSH Cryo 5

Styrke
Format
Slim
Smak
Mynte

RUSH Dark Frost 5

Styrke
Format
Slim
Smak
Frukt & Bær, Mynte

RUSH Pearls Wild Mess 5

Styrke
Format
Pearls
Smak
Frukt & Bær

RUSH Deep Freeze 5

Styrke
Format
Slim
Smak
Mynte / Eucalyptus

RUSH Frosted Fu Zn 5

Styrke
Format
Slim
Smak
Frukt & Bær, Mynte

RUSH Pearls Smashed Ice 5

Styrke
Format
Pearls
Smak
Mentol
Viser 7 av 7 produkter

RUSH er en hvit snus

RUSH hvit snus kommer i et bredt utvalg og her kan man velge mellom mange ulike smaker og format. RUSH tilbyr hvit snus med sterke smaker og styrke. RUSH sitt utvalg inkluderer Cryo, Frosted Fu, Zesty Yellow, Deep Freeze, Dark Frost og Smashed Ice.

RUSH smaker og format

RUSH hvit snus kommer i smaker som mynte, eukalyptus, sitrus, frukt og bær. RUSH sine produkter kommer i et slankt format, Slim, men RUSH kommer også i det nye formatet Pearls, der det tradisjonelle pulveret i stedet er byttet ut mot små perler. Ved hjelp av en ny teknologi, gir Pearls en raskere smak samt en ny munnfølelse.

Hva er RUSH snus?

RUSH hvit snus omtales av mange som snus, selv om det ikke er en tradisjonell snus. RUSH snus, akkurat som ZYN, er en helt hvit snus som inneholder nikotin og bare en liten mengde tobakk.