Sterk Hvit Snus

Her finnes alle varemerkene som kommer i formatene Slim og Mini Dry. Til forskjell fra porsjonsposene med normal styrke så inneholder Strong porsjonsposer, foruten en liten mengde tobakk, litt mer nikotin en normal styrke. Hvit sterk snus passer den som vil ha en sterk porsjonspose med større nikotinleveranse. Her kan du for eksempel finne produkter med 9 mg og 11 mg nikotin. Velg mellom de seneste nyhetene fra Rush, varierende smaker fra Swave og sterkere porsjonsposer fra ZYN.

Vis mer
Styrke
Format
Slim
Smak
Frukt & Bær
Viser 1 av 1 produkter

Strong porsjonsposer og format

Hvite porsjonsposer med styrken Strong finnes i to ulike format; Slim og Mini Dry. Vil man ha en diskré porsjonspose under leppen, men som fortsatt har en ordentlig styrke så er Mini Dry et alternativ. Vil man i stedet ha en porsjonspose i noe større format, men som fortsatt har samme styrke så kan man velge Slim. Uansett hvilket format man velger så tilbyr Swedish Match flere ulike porsjonsposer med ekstra styrke.

Hvorfor Strong porsjonspose?

Det kan finnes flere grunner til å velge en porsjonspose med styrken Strong, men en av de vanligste grunnene er at man opplever at Normal ikke gir den nikotinleveransen som man ønsker. En annen anledning kan være at man ønsker å redusere antall porsjonsposer man forbruker, og derfor går opp i styrke i stedet. Alle hvit strong porsjonssnusene finnes i ulike smaker, noe som gjør at det finnes mange valgmuligheter. Her kan man blant annet velge på mint, sitrus eller urter.