Super Strong Hvit Snus

Super Strong er de sterkeste produktene innen hvit snus i hele det norske sortimentet til Swedish Match. Boksene med Super Strong har markeringen 5/5 og nikotinmengden i disse porsjonen ligger på rundt 1,8%, eller 1,8 mg nikotin per gram. Om man sammenligner dette med normalsterke varianter så er det mer enn dobbelt så mye nikotin. På Swedish Match finner du All White Super Strong fra varemerket RUSH i formatet slim. På swedishmatch.no handler man sikkert, enkelt og fraktfritt online – og alltid med leveranse maks fem uker innen produktets best-føre dato.

Vis mer
Utvalgte kategorier

RUSH Zesty Yellow 5

Styrke
Format
Slim
Smak
Sitrus, Mynte

RUSH Cryo 5

Styrke
Format
Slim
Smak
Mynte

RUSH Dark Frost 5

Styrke
Format
Slim
Smak
Frukt & Bær, Mynte

RUSH Deep Freeze 5

Styrke
Format
Slim
Smak
Mynte / Eucalyptus

RUSH Frosted Fu Zn 5

Styrke
Format
Slim
Smak
Frukt & Bær, Mynte

RUSH Pearls Smashed Ice 5

Styrke
Format
Pearls
Smak
Mentol
Viser 6 av 6 produkter

Utvalget av All White Super Strong

På Swedish Match kan man velge mellom en rekke ulike varianter av hvit snus med styrken Super Strong. Mange har en tydelig smak av mynte og mentol, men med ulike komplement som drar opplevelsen mot ulike retninger. I RUSH Zesty Yellow 5 finner man for eksempel toner av sitrus og lime, og i RUSH Dark Frost 5 er smaken av mørke bær påtagelig. Alle varianter gir brukeren en kraftig smaksopplevelse, en ekstra sterk følelse under leppa og en nikotinrelease som varer lenge.

Hvorfor Super Strong Hvit Snus?

Produkter med fem av fem i styrke kan skille seg en hel del avhengig av hvilken type smak man velger. All White Super Strong inneholder snusporsjoner med veldig høy mengde nikotin og de kommer troligvis til å ha en sterke smak en for eksempel vanlige white porsjoner.

Fuktigheten og pH-verdien kan også gi en høyere opplevd styrke. Om man enkelt vil se nikotinmengden, pH-verdien, fuktigheten og styrken på våre supersterke all white-produkter kan man scrolle ned til Egenskaper under hvert produktbilde og sammenligne.