ZYN Hvit Snus

ZYN er en serie helhvit snus i ulike smaker og styrker. Mint finnes i ZYN Blue og ZYN Blizzard og ZYN All White Cool Blue har en smak av peppermynte. ZYN All White Bellini har en smak av fersken. 

Nikotinposene kommer i styrkene mellom Normal og Extra Strong. ZYN inneholder minst 3 mg nikotin per pose og har da et nikotininnhold på 0,75%. Porsjonene i kategorien Slim Extra Strong inneholder 15 mg nikotin, som tilsvarer et nikotininnhold på 1,9%.

Vis mer
Utvalgte kategorier
Styrke
Format
Mini
Smak
Mynte

Zyn Blizzard S4

Styrke
Format
Slim
Smak
Mynte

Zyn Blue S2

Styrke
Format
Slim
Smak
Mynte
Viser 3 av 3 produkter

ZYN All White – ulike format

ZYN kommer i to forskjellige formater, Slim og Mini Dry. Slim er lange, tynne og fuktige poser. Mini Dry er et miniformat som er mindre og mer diskret under leppen. De er også tørre og har et fuktighetsinnhold på 2,7%, i motsetning til annen hvit snus i miniformat som ofte er mer fuktige.

Kjøpe ZYN snus i Norge

Hos Swedish Match kan du kjøpe ZYN snus i Norge. Vårt sortiment består av flere forskjellige smaker, format og styrker som ligner utvalget i Sverige. ZYN er tilgjengelig i styrkene Normal og Extra Strong. Styrkene eller smakene påvirker ikke prisen, men en ZYN-boks koster forskjellig avhengig av om du kjøper Mini Dry eller Slim. Når du kjøper hvit snus og tradisjonell snus hos oss får du alltid gratis frakt og rask levering.

ZYN snus – smaker

ZYN snus kommer i smakene mynte og frukt & bær (ZYN Bellini smaker som druer og fersken). Velg mellom ZYN Bellini S2, ZYN Blizzard S4, ZYN Blue S2 og ZYN Cool Blue S4.