Ettan Snus

Ettan snus har en sterk, litt røykfylt og ukrydret tobakksmak. De grunnleggende ingrediensene er tobakk, salt og vann. Toner av røyk og malt, i tillegg til et snev av mørk sjokolade, komplementerer den originale tobakksmaken.

Vis mer
Utvalgte kategorier

Ettan Original Portion

Styrke
Format
Large

Ettan White Portion

Styrke
Format
Large

Ettan No1 Løs

Styrke
Format
Løssnus
Viser 3 av 3 produkter

Ettans forskjellige typer snus

Ettans sortiment omfatter flere ulike typer snus. Det finnes to forskjellige typer porsjonssnusOriginal porsjon og White porsjon. De kommer begge i Large format og har normal styrke. Ettan Original Portion har en fuktig overflate og har et fuktighetsinnhold på 51 %, og inneholder 8,5 mg nikotin per porsjon. Ettan White Portion inneholder 7 mg nikotin, er tørr på overflaten, men fuktig inni og har et fuktighetsinnhold på 53,4 %.

Ettan løssnus

I tillegg til porsjonssnus har Ettan løssnus i sortimentet, som er malt tobakk som man former til ønsket størrelse. Ettan No1 Løs har et høyere fuktighetsinnhold på 58 % og har et nikotininnhold på 0,75 %, som regnes som normal styrke.

Kjøp Ettan snus i Norge

Hos oss på SwedishMatch.no kan du kjøpe den svenske snusen Ettan i Norge. Som tidligere nevnt består sortimentet i Norge i dag av tre ulike varianter i normalstyrke; løssnus, White Portion og Original Portion. Prisen på Ettan varierer avhengig av type.