Ekstra Sterk Snus

Extra sterk snus fra Swedish Match finner man her. Uten fraktkostnad og direkte fra fabrikken. Men hva betyr egentlig extra strong snus? Den enkle versjonen er at ekstra sterk snus oppleves sterkere enn for eksempel en normalsterk eller sterk snus. Nikotinmengden i ekstra strong snus strekker seg fra 1,2% nikotin i løssnus og fra 1,4% nikotin i porsjonssnus, men det er også flere andre faktorer som påvirker den opplevde styrken. Både format, fuktighet og pH-verdi har en stor påvirkning på det som snuseren føler under leppa.

Vis mer
Utvalgte kategorier

The LaB 06 Extra Strong

Styrke
Format
Slim
Styrke
Format
Large
Styrke
Format
Large

G.3 No2 White Extra Strong

Styrke
Format
Slim
Styrke
Format
Large
Smak
Mynte
Styrke
Format
Large
Smak
Frukt & Bær, Krydder

G.3 No1 Extra Strong

Styrke
Format
Slim
Styrke
Format
Lössnus
Styrke
Format
Large
Smak
Mynte

The LaB 07 White Extra Strong

Styrke
Format
Slim
Styrke
Format
Slim
Smak
Mynte
Viser 11 av 11 produkter

Hva er Extra Strong Snus?

Extra Strong Snus er som navnet antyder en snus som oppleves sterkere enn mange andre snusslag på markedet. De inneholder den nest høyeste nikotinmengde på Swedish Match og det er bare Super Strong som ligger over da det kommer til opplevd styrke.

Ekstra sterk snus påvirkes først og fremst av mengden nikotin i snusen. I ene enden finnes det snus som har en nikotinmengde på 1,2-1,4%, men med en høy fuktighet og høyt pH-verdi, for eksempel sterk løssnus fra General. I andre enden finnes tørrere snus fra eksempelvis G.3. Der ligger nikotinmengden i visse fall på 2,6%.

Extra Strong Snus sine egenskaper

De faktorene vi tar hensyn til ved bedømming av snusets styrke er: smak, format, nikotinmengde, fuktighet og pH-verdi. For å klasses som ekstra sterk snus skal disse gi en samlet opplevelse som er sterkere enn i et normalsterk snus. For å oppsummere så er ekstra sterk snus et alternativ som føles mer enn normalsterke varianter, men mindre enn de aller sterkeste snusslagene.