G.3 Snus

G3 er porsjonssnus med et nytt og moderne format som beholder den grunnleggende karakteren fra General Classic. Porsjonsposene kommer i formatene slim og super slim. Den smalere posen gir optimal komfort og en jevn smaks- og nikotinopplevelse. Porsjonsposene er tilsatt mindre fuktighet og renner derfor lite. G3's sortiment består av ti forskjellige produkter med ulike smaker i ulike styrker.

Vis mer
Utvalgte kategorier

G.3 No1 Extra Strong

Styrke
Format
Slim

G.3 No6 Blue Super Slim Strong

Styrke
Format
Super Slim
Smak
Krydder, Mynte

G.3 No2 White Extra Strong

Styrke
Format
Slim

G.3 No7 Super Slim Strong

Styrke
Format
Super Slim
Smak
Frukt & Bær, Krydder

G.3 No8 Volt Super Strong

Styrke
Format
Slim
Smak
Mynte

G.3 No9 Wire Super Strong

Styrke
Format
Slim
Smak
Frukt & Bær

G.3 No10 Load Super Strong

Styrke
Format
Slim
Smak
Lakris / Salmiak, Mynte
Viser 7 av 7 produkter

G.3 snus – typer

Som tidligere nevnt kommer G.3-snusen i Slim og Super Slim. Slim-formatet er en lang, smal og stor snus som smaker lengre og renner mindre sammenlignet med vår vanlige porsjonssnus. Vårt eget Super Slim-format er enda slankere enn Slim, mens porsjonen gir smak på samme måte som våre Slim-produkter.

G.3 har et format som heter Slim White Dry. Det formatet er en tørrere og slankere hvit porsjon med et fuktighetsinnhold på 27,5 %, i motsetning til den mest fuktige posen i G.3-serien som har et fuktighetsinnhold på 46,5 %.

G.3 snus – styrker

G.3 kommer i styrkene Strong, Extra Strong og Super Strong. Snusen inneholder minimum 9,5 mg nikotin per pose og maksimalt 18 mg nikotin per pose. Mengden nikotin viser på hvor stor andel av porsjonsposen som består av nikotin. Nikotinmengden er som minst 1,5% for G.3 snus og som mest 2,6%.

Hvor mange snus i en boks G.3?

Det er 31 porsjoner i en boks G.3 Super Slim og en boks G.3 Slim inneholder 24 porsjoner. Takket være det slankere formatet er det plass til 31 porsjoner i hver G.3 Super Slim-boks, i stedet for 24 som i andre G.3-produkter.