General Snus

General snus er laget av en blanding av tjueto forskjellige typer tobakk, med en dråpe bergamottolje. I General sin tobakksblanding er det ellers toner av te, høy og lær som gir snusen en krydret tobakkssmak i bunnen. Kort oppsummert kan Generals smak beskrives som krydret, med noe pepper og tydelige hint av bergamott.

Vis mer
Utvalgte kategorier

General Classic No3 Portion

Styrke
Format
Large
Styrke
Format
Large
Styrke
Format
Large
Styrke
Format
Løssnus

General Classic No1 Løs

Styrke
Format
Løssnus

General No7 White Classic Mini

Styrke
Format
Mini
Styrke
Format
Large
Viser 7 av 7 produkter

General snus – typer

General-serien har et bredt utvalg av snustyper. Når det gjelder Generals snustyper finnes både løssnus, Original porsjon og White porsjon. Det som skiller seg mellom Original Portion og White Portion er at White porsjonene ikke fuktes i ettertid og renner derfor mindre. General er tilgjengelig i formatene Large, Mini og som løssnus. Som man hører på formatenes navn er Large en større porsjon, mens Mini er liten og mer diskret under leppen.

General snus – styrke

Styrkene som General kommer i er normalsterk snus, Strong og Extra Strong. General snus inneholder minst 4 mg nikotin per pose og maksimalt 15,5 mg. Nikotininnholdet for General snus varierer mellom 0,75% og 1,4%. Den opplevde styrken påvirkes ikke bare av nikotinmengden uten også av pH-verdien og fuktigheten.  

General snus – priser

General snuspriser varierer avhengig av typen. Large porsjoner, i White og Original, har ikke samme pris som General i Mini Portion og General løssnus.