Lakris Snus – Snus med lakrissmak og salmiakk

Her finnes all snus fra Swedish Match med smak av lakris. Lakris snus på Swedish Match kommer i formatet Slim og finnes i varemerkene Kapten og G.3

Hos swedishmatch.no har man alltid gratis frakt og rask levering av fersk snus i Norge. All lakrissnus leveres maks fem uker innen best-føre datoen.

Vis mer
Utvalgte kategorier

G.3 No10 Load Super Strong

Styrke
Format
Slim
Smak
Lakris / Salmiak, Mynte

Kapten 02 White Slim Licorice

Styrke
Format
Slim
Smak
Lakris / Salmiak
Viser 2 av 2 produkter

Lakris snus & salmiakk snus

Lakrissnus fra merker som G.3 og Kapten finnes her. Snus med lakrissmak på Swedish Match kan variere ganske mye avhengig av merke og format, noe man kan lese mer om under.

Både Kapten 02 White Slim Licorice og G.3 No10 Load Super Strong har smak av både lakris og salmiakk, men den sistnevnte har smak av mynte i tillegg.

Lakris snus – Styrker

Det finnes to ulike styrker innen snus med smak av lakris, Normal som er vår mildeste snus med lakrissmak og Super Strong som er vår sterkeste snus med smak av lakris. Kapten 02 White Slim Licorice kommer i Normal styrke og har 8 mg nikotin per pose. G.3 No10 Load Super Strong har styrken Super Strong og har 18 mg nikotin per pose.

Nikotinmengden i seg er derimot ikke bare det eneste som er avgjørende når det kommer til selve styrken. Smak, fuktighet og pH-verdi påvirker også den opplevde styrken.

Snus med lakris og salmiakk smak – Egenskaper

Lakrissnus fra Swedish Match kommer i formatet Slim, men skiller seg fra hverandre da det kommer til styrke og andre egenskaper.

Kapten 02 White Slim Licorice har en PH verdi på 8,4 og et fuktighetsinnhold på 44%. Det er 24 poser i hver boks og hver pose har en nikotinmengde på 8mg.

Lakrissnus kommer også i en enda sterkere versjon i form a G.3 No10 Load Super Strong. Denne har en PH verdi på 8,8 og et fuktighetsinnhold på 27,5%. Det er 24 poser i hver boks og hver pose har en nikotinmengde på hele 18mg.

Finnes det en beste lakris snus?

Det er mange som lurer på hva den beste lakrissnusen er, men det finnes dessverre ikke et svar på dette spørsmålet. Hva som anses som den beste lakris snusen er svært individuelt og avhenger helt av hvilken type smak og styrke du foretrekker. Hos Swedish Match tilbys to ulike snusprodukter med smak av lakris og disse to produktene har ulike stryker og smaker.