Nick and Johnny Snus

Nick & Johnny snus er tilgjengelig både som Original Portion og White Portion. De fleste porsjonene er i Large-formatet, men Slim er også tilgjengelig i Nick & Johnny-serien. Originalporsjonene har en fuktig overflate og fuktighetsinnholdet er 45 %. White-snusen har derimot en tørr overflate med et fuktinnhold som varierer mellom 50,5 % og 53,5 %. Nick & Johnny snus kommer i forskjellige smaker som mynte og tobakk med urter.

Vis mer
Utvalgte kategorier
Styrke
Format
Large
Smak
Mynte
Styrke
Format
Large
Styrke
Format
Slim
Smak
Mynte
Viser 3 av 3 produkter

Nick & Johnny – snus med høy nikotinstyrke

Nick og Johnny snus kommer hovedsakelig i styrken Extra Strong, men finnes også som normalsterk snusvariant. Mengden nikotin er minimum 11 mg og maksimalt 16,5 mg per pose. Nick og Johnnys normalstyrke snus i Slim har et nikotininnhold på 1,4 %. De ekstra sterke variantene i Large-formatet har enten et nikotininnhold på 1,2 % eller 1,5 %.

Nick and Johnnys ulike porsjonsstørrelser

Nick & Johnny-porsjonene veier minimum 0,8 gram og maksimalt 1,1 gram. De ulike størrelsene gjør også at antall porsjonssnus per boks varierer. Det er plass til 24 porsjoner á 0,8 gram i en Nick & Johnny-boks. En boks rommer imidlertid 22 porsjonsposer med en vekt på 1 gram og 20 hvis de veier 1,1 gram.