Nikotinfri snus - Snus uten nikotin & tobakk

Her finnes nikotinfri snus uten tobakk fra Swedish Match. Merket Onico er for de som setter pris på opplevelsen av en snus, men som ønsker å unngå nikotin og tobakk. Onico er tilgjengelig i den tørrere White-posen i forskjellige smaker som tradisjonell tobakkssmak og peppermynte. Man kan kjøpe nikotinfri snus uten tobakk direkte på Swedishmatch.no – alltid med rask og fri frakt helt hjem i løper av 1-3 dager.

Vis mer
Utvalgte kategorier

Onico Pure White Slim Mint

Styrke
Format
Slim
Smak
Mynte

Onico Original White Portion

Styrke
Format
Large

Onico Pepparmint White Portion

Styrke
Format
Large
Smak
Mynte
Viser 3 av 3 produkter

Nikotinfri snus i ulike smaker

Nikotin- og tobakksfri snus fra Onico finnes i smakene mynte og tobakk. Onico Pure White Mint er en helhvit tobakk- og nikotinfri snus med smak av peppermynte, mens Onico Original White har en lys og tobakksnær smak og Onico Pepparmint White har en lys og tobakksnær smak med peppermynte.

Snus uten nikotin og tobakk i Slim og Large Portion

Slimformat er en lang og smal pose på 0,8 gram. Disse er tørre på overflaten og har et fuktighetsinnhold på 36,5 %.

Large er det vanligste formatet blant vår nikotin- og tobakksfrie snus. Det er en stor porsjonspose som enten kan være tørr eller fuktig på overflaten. En pose Large veier 1 gram og har et fuktighetsinnhold på 43,5%.

Tobakk- og nikotinfritt snusinnhold

Nikotin- og tobakksfri snus inneholder ingredienser som også finnes i tradisjonell snus. Nikotin og tobakk er derimot ikke inkludert i ingredienslisten, slik det kommer frem av navnet. Nikotin og tobakksfri snus inneholder hovedsakelig vann, plantefibre, aromaer, salt, fuktighetsbevarende midler, surhetsregulerende midler og konserveringsmidler. Noe som ikke bør forveksles med nikotinfri snus er nikotinposer, som noen ganger kalles tobakksfri snus, dette er fordi nikotinposene inneholder nikotin.

Nikotinfri snus uten tobakk hos Swedish Match

Man kan kjøpe nikotinfri snus uten tobakk direkte på Swedishmatch.no, men man kan også starte et snus abonnement hos oss. Med et abonnement på nikotinfri snus uten tobakk velger man selv hvilke varianter man ønsker å få hjem, og hvor ofte. Alternativene for leveringsfrekvens er levering hver, annenhver, hver tredje eller hver fjerde uke.

Produktene våre i kategorien nikotin- og tobakksfri snus

  • Onico Pure White Slim Mint
  • Onico Original White Portion
  • Onico Pepparmint White Portion