Normal Snus

På denne siden finner du all snus med normal styrke fra Swedish Match. For å forklare det kort så er normalsterk snus en snus med en nikotinmengde på cirka 0,75-1,2%, eller 7,5-12 mg per gram. Man kan velge mellom white portion, original porsjon og løssnus, og varemerker som Göteborgs Rapé, General, Ettan og Grov. Fra swedishmatch.no finner man enkelt normalsterk snus online. Alltid med fri frakt og rask leveranse – maks fem uker innen best-føre dato.

Vis mer
Utvalgte kategorier

Ettan Original Portion

Styrke
Format
Large

General Classic No1 Løs

Styrke
Format
Lössnus

Ettan White Portion

Styrke
Format
Large

General No7 White Classic Mini

Styrke
Format
Mini

General Classic No3 Portion

Styrke
Format
Large

Ettan No1 Løs

Styrke
Format
Lössnus
Styrke
Format
Slim
Smak
Mynte
Styrke
Format
Large
Styrke
Format
Slim
Viser 9 av 9 produkter

Hva betyr Normal Snus?

Normal Snus er, for å holde det kort, en snus med «normal» mengde nikotin. Hva som er normalt, er derimot ulikt fra person til person. Visse er mer vant med sterkere snusslag og andre er mer vant med mildere versjoner. En bra målepinne for normalstyrke er rundt 0,8% nikotin, eller 8 mg nikotin per gram. Snus med både høyere og lavere nikotinmengde kan derimot også klassifiseres som normalsterkt snus.

Swedish Match sitt sortiment av Normal snus

På Swedish Match finner du mange ulike slag med normal snus. Man handler enkelt online og velger selv blant både klassikere og morderne varemerker. Over ti ulike varemerker produserer snus med normal styrke og blant disse finnes for eksempel: GeneralGöteborgs RapéCatch og Ettan. Det finnes også ulike format som largeslimminiwhiteoriginal eller løssnus.

For å oppsummere er normal nikotinstyrke på snus rundt 1% i følge Swedish Match, men den opplevde styrken er avhengig av person og snusformat.