Mild Svak Snus

Snus kommer i ulike styrker og Normal snus er den mildeste/svakeste snusen som tilbys på det norske markedet. På denne siden finner du all snus med normal styrke fra Swedish Match. For å forklare det kort så er normalsterk snus en snus med en nikotinmengde på cirka 0,75-1,2%, eller 7,5-12 mg per gram. Man kan velge mellom white portion, original porsjon og løssnus, og varemerker som Göteborgs Rapé, General, Ettan og Nick and Johnny. Fra swedishmatch.no finner man enkelt mild snus online. Alltid med fri frakt og rask leveranse.

Vis mer
Utvalgte kategorier

Ettan No1 Løs

Styrke
Format
Løssnus

General Classic No1 Løs

Styrke
Format
Løssnus
Styrke
Format
Slim
Smak
Mynte

General Classic No3 Portion

Styrke
Format
Large
Styrke
Format
Large
Styrke
Format
Slim

Ettan Original Portion

Styrke
Format
Large

Ettan White Portion

Styrke
Format
Large

Kapten 02 Original

Styrke
Format
Large
Smak
Nær tobakk

Kapten 02 White Slim Licorice

Styrke
Format
Slim
Smak
Lakris / Salmiak

Kapten 02 White Slim Mint

Styrke
Format
Slim

Kapten 02 White Slim

Styrke
Format
Slim
Viser 12 av 12 produkter

Hva betyr mild snus med lite nikotin?

Normal eller mild snus er en snus med «normal» mengde nikotin. Hva som er normalt, er derimot ulikt fra person til person. En bra målepinne for normalstyrke er rundt 0,8% nikotin, eller 8 mg nikotin per gram. Snus med både høyere og lavere nikotinmengde kan derimot også klassifiseres som normalsterkt eller svak snus med lite nikotin.

Swedish Match sitt sortiment av svak snus med lite nikotin

På Swedish Match finner man mange ulike slag med normal, eller svak, snus med lite nikotin. Man handler enkelt online og velger selv blant varemerker. Over ti ulike varemerker produserer snus med svakere styrke og blant disse finnes for eksempel: General, Göteborgs Rapé, Kapten og Ettan. Det finnes også ulike format som LargeSlimMini, White, Original eller løssnus.

For å oppsummere er normal nikotinstyrke på snus rundt 0,8% i følge Swedish Match, men den opplevde styrken er avhengig av person og snusformat.

Mild snus i mini format

På swedishmatch.no tilbys General White Classic i Mini-format med den milde styrken «Normal». Her kan man lese mer om produktet General White Classic Mini.

Mild snus med mint

Mild snus kan også kommer i ulike smaker, for eksempel Nick & Johnny Green Ice Slim med smak av mynte.

Hvem passer mild snus med lite nikotin for?

Hvilken styrke, format eller smak man foretrekker er helt individuelt og opp til hver enkelt person. Hos swedishmatch.no finnes så vel mild snus i Normal styrke, som sterkere varianter.