Oliver Twist Tobakk

Her finner du all Oliver Twist tobakk som er en type snusprodukt som kalles tyggetobakk, eller "chewing tobacco bits". Iblant kalles tyggetobakk også for skråtobakk.

Oliver Twist kommer kun i Normal styrke og er tilgjengelig i flere ulike smaker. Her på swedishmatch.no finner du et utvalg av Oliver Twists varianter.

Vis mer
Utvalgte kategorier

Oliver Twist Original

Styrke
Smak
Lakris / Salmiak, Krydder

Oliver Twist Tropical

Styrke
Smak
Lakris / Salmiak, Anis

Oliver Twist Black

Styrke
Smak
Lakris / Salmiak

Oliver Twist Nordic

Styrke
Smak
Mynte
Viser 4 av 4 produkter

Hva er Oliver Twist tyggetobakk?

Oliver Twists tyggetobakk er håndlagde porsjonsstykker, noe som betyr at ingen to biter vil være helt like i din Oliver Twist-boks. En tobakksbit har blitt kuttet fra en streng spunnet fra et enkelt stykke tobakksblad og smaksatt med lakris og eventuell tilleggssmak. Begrepet Twist kommer av at tobakken tvinnes til en taulignende masse, som deretter kuttes i porsjoner. Så dette er hva tyggetobakk eller skråtobakk er.

Oliver Twist tobakk

En "tobakksvri" er ca 1 cm lang og har en diameter på ca 0,5 cm. Smaken i en enkelt porsjon varer vanligvis i 1-2 timer. En tobakksbit har et fuktighetsinnhold på 20–24 %, og dermed er vanninnholdet mindre enn i en liten snus.

Oliver Twist snus

Oliver Twist snus er en type snusprodukt som inneholder 5 mg nikotin per porsjonsstykke. Fordi de er håndlagde og laget av tobakksblader, varierer de litt i størrelse og form. Pakkene inneholder 7 gram Oliver Twist porsjonsstykker, som tilsvarer omtrent 30 stykker. De kommer kun i Normal styrke og Oliver Twist er tilgjengelig i smaker som mynte, eukalyptus, lakris, salmiak og søt tobakk.

Oliver Twist-bokser kan enten kjøpes enkeltvis eller som 6-pakning i følgende smaker: