Onico Nikotinfri Snus

Onico er et merke som tilbyr porsjoner som er nikotinfrie. Alle varianter kommer i White Portion og de fleste er i Large format. Onicos sortiment inkluderer også Slim som er en mer avlang porsjonspose.

Slim har det laveste fuktinnholdet med et fuktighetsinnhold på 36,5 %. Large har omtrent 43,5 % fuktighetsinnhold. Porsjonssnusen veier enten 0,8 eller 1 gram avhengig av formatet og boksene inneholder enten 24 eller 26 porsjoner.

Vis mer
Utvalgte kategorier

Onico Pure White Slim Mint

Styrke
Format
Slim
Smak
Mynte

Onico Original White Portion

Styrke
Format
Large

Onico Pepparmint White Portion

Styrke
Format
Large
Smak
Mynte
Viser 3 av 3 produkter

Onico – smaker

Onico består av vegetabilske fibre som er krydret med smaker som bergamott, lakris og mynte. Alle Onico-varianter har imidlertid en tobakksaktig smak med en lett karakter i bunnen. Porsjonene fra Onico er tørre på overflaten og har et fuktighetsinnhold som gjør at snusen renner mindre og har en langvarig smak.

Hva inneholder Onico?

Onico inneholder hovedsakelig vann, plantefibre, smakstilsetninger og salt. I tillegg tilsettes ingredienser som har som oppgave å bevare fuktighet, forlenge holdbarheten og regulere surheten. Onico er dermed et merke som tilbyr snus i White Portion som er både tobakks- og nikotinfri.

Onicos pris

Onicos pris er den samme uansett hvilken variant du bestiller. Det er altså ingen forskjell i pris på Large og Slim, eller de ulike smakene. Når du bestiller fra Swedish Match får du alltid gratis frakt og raske leveringer. Hos oss kan du også abonnere på snus for å motta Onico snus fortløpende uten å måtte tenke på å legge inn en ny bestilling når boksene begynner å bli tomme. Velger man abonnement er det ingen ekstra kostnader for selve abonnementet og Onicos pris per boks er den samme.