Original Portion – Brun Snus

Original porsjon er en brun, fuktig snus som gir både en kraftig smaksopplevelse og en tydelig nikotinrelease. Porsjonene er altså ikke tørre på utsiden, som mange andre varianter av porsjonssnus på markedet. Her finner du ulike original portion fra Swedish Match. Velg blant hele sortimentet og handle enkelt og fraktfritt online. I sortimentet finner du blant annet klassiske varemerker som General, Ettan og Grov. Alle varianter sendes med minst sju uker igjen på best-føre-datoen.

Vis mer
Viser 0 av 0 produkter

Hva er Brun Snus - Original Porsjon?

Klassisk snus, som ikke leveres i porsjoner, har funnets siden 1800-tallet. På 1970-tallet kom et nytt behov blant konsumentene og det oppstod en etterspørsel på ferdigpakket snus som var lettere å håndtere. Dette ledde til at original porsjon fikk se dagens lys. Når man produserer original portion tar man vanlig snustobakk, pakker det i porsjoner og tilsetter deretter fukt. Denne prosessen gir snusen en tydelighet i både smak- og nikotinopplevelse. 

Egenskaper hos Brun Snus - Original Portion

Brun originalsnus gir deg en klassisk snusopplevelse med tydeligere smak enn de tørre, hvite porsjonene og en styrke som er litt kraftigere. Smakene er oftest veldig tobakksnære og om man leter etter noe som ligger midt mellom løssnus og white portion så er original portion et alternativ. Large porsjon er den vanligste varianten av original portion, men det finnes også i det smalere format Slim og det diskrete formatet Mini.

Swedish Matchs sortiment av Brun Snus - Original Portion

På swedishmatch.no finner du hele sortimentet av Swedish Match sine original porsjon og original snus – fra hele 16 ulike varemerker. Blant annet CatchEttanGeneral og Göteborgs Rapé. Fire ulike styrker, helt fra nikotinfritt til Extra Strong. Hvis man vil ha en nikotinfri originalsnus finnes varemerket Qvitt. Sterkere original portion finns hos blant annet G.3 og Nick & Johnny.

Forskjell på Hvit og Brun Snus

Det er flere forskjeller mellom hvit og brun snus, men den mest åpenbare forskjellen er fargen, der den ene er brun og den andre hvit. Brun snus, som oftest kalles original, er vanlig snustobakk som er pakket inn i porsjoner og deretter tilsatt fukt. Hvit snus derimot er mindre porsjonsposer som hovedsakelig består av plantefiberbaserte fyllstoffer. I tillegg til plantefiberbaserte fyllstoffer inneholder den hvite snusen nikotin, smakstilsetninger og bare en liten mengde tobakk.