Original portion

Original porsjon er en fuktig snus som gir både en kraftig smaksopplevelse og en tydelig nikotinrelease. Porsjonene er altså ikke tørre på utsiden, som mange andre varianter av porsjonssnus på markedet. Her finner du ulike original portion fra Swedish Match. Velg blant hele sortimentet og handle enkelt og fraktfritt online. I sortimentet finner du blant annet klassiske varemerker som General, Ettan og Grov. Alle varianter sendes med minst fem uker igjen på best-føre-datoen.

Vis mer
Utvalgte kategorier

Ettan Original Portion

Styrke
Format
Large

The LaB 06 Extra Strong

Styrke
Format
Slim
Styrke
Format
Large
Styrke
Format
Large

General Classic No3 Portion

Styrke
Format
Large
Styrke
Format
Large
Smak
Frukt & Bær, Krydder

The LaB 02 Strong

Styrke
Format
Slim

G.3 No1 Extra Strong

Styrke
Format
Slim

G.3 No4 Strong

Styrke
Format
Slim
Styrke
Format
Large
Smak
Mynte
Viser 10 av 10 produkter

Hva er Original Porsjon?

Klassisk snus, som ikke leveres i porsjoner, har funnets siden 1800-tallet. På 1970-tallet kom et nytt behov blant konsumentene og det oppstod en etterspørsel på ferdigpakket snus som var lettere å håndtere. Dette ledde til at original porsjon fikk se dagens lys. Når man produserer original portion tar man vanlig snustobakk, pakker det i porsjoner og tilsetter deretter fukt. Denne prosessen gir snusen en tydelighet i både smak- og nikotinopplevelse. 

Egenskaper hos Original Portion

Original snus gir deg en klassisk snusopplevelse, tydeligere smak enn de tørre, hvite porsjonene og en styrke som er litt kraftigere. Smakene er oftest veldig tobakksnære og om man leter etter noe som ligger midt mellom løssnus og white portion så er original portion et alternativ. Large porsjon er den vanligste varianten av original portion, men den kommer også i det smalere format slim og det diskrete formatet mini.

Swedish Match sortiment av Original Portion

På swedishmatch.no finner du hele sortimentet av Swedish Match sine original porsjon og original snus – fra hele 16 ulike varemerker. Blant annet CatchEttanGeneral og Göteborgs Rapé. Fire ulike styrker, helt fra nikotinfritt til Extra Strong. Hvis man vil ha en nikotinfri originalsnus finnes varemerket Qvitt. Sterkere original portion finns hos blant annet G.3 og Nick & Johnny