Porsjonssnus

Her finner du hele utvalget av vanlig porsjonssnus fra Swedish Match. Du kan kjøpe porsjonssnus fra varemerker som General, Ettan og Göteborgs Rapé. Vår porsjonssnus finnes i formatene Large, Slim og Mini og her finner du både Original og White porsjonssnus.

Vis mer
Styrke
Format
Slim
Smak
Frukt & Bær
Viser 1 av 1 produkter

Hva er porsjonssnus?

Porsjonssnus fra Swedish Match finnes i flere forskjellige varianter og format. Store Large porsjoner, smal porsjonssnus i Slim format og Mini, som er vår minste porsjonssnus. Ferdigpakkede porsjoner fra Swedish Match kommer også i både Original og White - mellom de to er egentlig den eneste forskjellen at den originale porsjonssnusen fuktes etterpå.

Porsjonssnus ulike egenskaper

White porsjon er en porsjonssnus som ikke er rehydrert. Den er tørr på overflaten og fuktig på innsiden, og det gjør at snusen renner mindre og smaker lenger. Original porsjon er en porsjonssnus som fuktes i etterkant når snusen er pakket i posene. Dette gjør at snusen får en mørkere farge og at styrken og smaken til snusen leveres raskere. Porsjonssnus fra Swedish Match er ellers tilgjengelig i alle forskjellige styrker og formater, både tynne og sterke porsjoner eller store og milde porsjoner.

Swedish Match sortiment av porsjonssnus

Her på swedishmatch.no kan du kjøpe hele vårt norske utvalg av porsjonssnus. For å nevne noen: Porsjonssnus fra Gøteborgs Rapé har en tydelig smak av einer, General har en smak av bergamott og Ettan har en ukrydret tobakksmak.

Porsjonssnus finnes også i segmentet med hvit snus med merker som RUSH og ZYN. Innenfor det nikotinfrie segmentet har vi Onico