Sterk snus

Her finnes sterksnus fra Swedish Match med høyt innehold av nikotin. Nikotininnholdet på strong snus, som det også kalles, ligger rundt 12mg/g og oppover. På swedishmatch.no finnes sterk snus fra General, Göteborgs Rapé, Grov og The LAB, men også flere andre varemerker. Alle snusslagene har gratis frakt og leveres maks fem uker innen best-føre dato.

Vis mer
Utvalgte kategorier

The LaB 02 Strong

Styrke
Format
Slim

G.3 No4 Strong

Styrke
Format
Slim
Styrke
Format
Slim
Smak
Mynte

Jakobssons No7 Brun Cola Slim

Styrke
Format
Slim
Smak
Frukt & Bær
Styrke
Format
Slim
Smak
Frukt & Bær

The LaB 05 White Strong

Styrke
Format
Slim

G.3 No6 Blue Super Slim Strong

Styrke
Format
Super Slim
Smak
Krydder, Mynte
Styrke
Format
Large

G.3 No7 Super Slim Strong

Styrke
Format
Super Slim
Smak
Frukt & Bær, Krydder

The LaB 12 Blue White Dry Slim

Styrke
Format
Slim
Smak
Mynte
Viser 10 av 10 produkter

Hva betyr Sterk Snus?

Hva er egentlig nikotin? Hvor sterk er hver enkelt snusslag? Og hva påvirker styrken på snusen? Faktorene når man kategoriserer Strong Snus er mange og det er ikke bare mengden nikotin som påvirker. Men for å gjøre det enkelt har sterk snus en nikotininnehold på over 12mg/g. Andre faktorer som påvirker er blant annet pH og fuktighet. Høyere pH-verdi og høyere fuktighet gjør at man tar opp mer av nikotinet og dette påvirker derfor også styrken på snusen. 

Sterksnus kommer i alle mulige format, smaker og varianter. Fra superslimmed whiteporsjon til klassisk løssnus.

Swedish Match sitt sortiment av sterk snus

I dag har nesten alle varemerker fra Swedish Match en eller flere varianter av sterk snus. Klassiskere finnes hos varemerker fra blant annet Grov og General. Høyt nikotininnehold i kombinasjon med sterke smaker finnes hos varemerkene Jakobsson´sNick & Johnny og The Lab. Det finnes også tobakksfrie varianter fra ZYN og Swave.