Super Slim Snus

Super slim porsjonssnus er et av de nyeste formatene fra Swedish Match. Super slim porsjon er spesifikt tatt frem for å gi en så smal og diskré snusopplevelse som mulig. Nesten like diskret som mini og enda mer langsmal en vanlig slimsnus. Her finnes super slim fraktfritt – alt leveres maks fem uker innen best-føre dato.

Vis mer

G.3 No6 Blue Super Slim Strong

Styrke
Format
Super Slim
Smak
Krydder, Mynte

G.3 No7 Super Slim Strong

Styrke
Format
Super Slim
Smak
Frukt & Bær, Krydder
Viser 2 av 2 produkter

Hva klasses som Super Slim snus?

Super slim porsjon er smale og diskré om man sammenligner med vanlige slimporsjoner, og ekstra lange om man sammenligner med large-porsjoner. Selv om dimensjonene på formatene er annerledes leverer super slim porsjon en smak- og nikotinopplevelse som går å sammenligne med annen snus. En super-slim pose inneholder ca. 0,5 gram snus, de er tørre utenpå og fuktige på innsiden. Dette gjør at de renner mindre enn andre snussorter.

Swedish Match sitt sortiment av super slim porsjon

Her finnes alle versjoner av super slim porsjonssnus fra Swedish Match og varemerket G.3. Variantene som finnes er G.3 Blue Mint White Portion Super Slim Strong og G.3 White Portion Super Slim Strong. Den førstnevnte smaker tydelig av peppermynte med en touch av urter og vanilje. Den andre har en mer tobakksnær smak med innslag av tørket frukt og hint av sjokolade og vanilje. Begge har en høy mengde nikotin på 1,8%.