Super Strong Snus – Sterkeste Snusen

Super Strong Snus er den aller sterkeste snuskategorien på swedishmatch.no og her har vi samlet alle variantene av den sterkeste snustypen i Norge.

Hos Swedish Match finner du enkelt den sterkeste snusen online. All snus på nett leveres maks sju uker innen best-føre dato.

Vis mer

G.3 No8 Volt Super Strong

Styrke
Format
Slim
Smak
Mynte

G.3 No10 Load Super Strong

Styrke
Format
Slim
Smak
Lakris / Salmiak, Mynte

G.3 No11 Tnt Super Strong

Styrke
Format
Slim
Smak
Krydder, Ren tobakk

G.3 No9 Wire Super Strong

Styrke
Format
Slim
Smak
Frukt & Bær
Viser 4 av 4 produkter

Hva innebærer det at snusen er sterkest i Norge?

Super Strong Snus er en veldig sterk snus (vår sterkeste snus i Norge), akkurat som navnet tilsier. Snusen har en stor mengde nikotin, ofte over 2%. Når det kommer til den opplevde styrken i super sterk snus er det ikke bare nikotinmengden som spiller rolle. Formatet, mengden fukt, smakene og pH-verdien bidrar også til hvor sterke porsjonene føles i munnen. Det finnes også egenskaper hos selve brukeren som bidrar.

Egenskaper hos vår sterkeste snus i Norge

De sterkeste snustypene i Norge leverer en større mengde nikotin og tydeligere smak i munnen. Super Strong Snus smaker ofte mynte, men de kommer også med smaker som lakris eller frukt og bær. For å oppsummere så leverer altså Super Sterk Snus en veldig høy mengde nikotin, men gir også en tydelig smak i munnen. 

Swedish Match sitt sortiment av deres sterkeste snus i Norge

Snusen som har høyest nikotinmengde i Norge finnes tilgjengelig her i vårt Super Sterke sortiment, helt uten fraktkostnad og alltid med leveranse minst sju uker innen best-føre dato. Varemerker med snus som kategoriseres som super sterkt er blant annet G.3. Super Strong Snus finnes ikke i originalporsjoner eller løssnus, men kommer derimot i både Large Portion og det langsmale formatet Slim Portion.