The Lab Snus

The LAB er en snusserie som består av flere ulike produkter med primært tobakkslignende smaker. Det finnes også snus med myntesmak i sortimentet og all porsjonssnus fra The LAB kommer i det slankere formatet Slim. Både Original og White-snus er tilgjengelig for kjøp på swedishmatch.no og disse finnes i både Strong og Extra Strong.

Vis mer
Utvalgte kategorier

The LaB 12 Blue White Dry Slim

Styrke
Format
Slim
Smak
Mynte

The LaB 06 Extra Strong

Styrke
Format
Slim

The LaB 02 Strong

Styrke
Format
Slim

The LaB 07 White Extra Strong

Styrke
Format
Slim

The LaB 05 White Strong

Styrke
Format
Slim
Viser 5 av 5 produkter

The LAB snus typer

Snusen med styrken Strong inneholder mellom 8–13,5 mg nikotin per porsjon og har et nikotininnhold mellom 1,15% og 1,5%. The LAB i styrken Extra Strong inneholder enten 16 eller 18 mg nikotin per pose og har da et nikotininnhold på henholdsvis 1,8% og 2%. Fuktighetsinnholdet i snusen er minimum 27,5% og maks 50,5%, men de fleste variantene ligger på rundt 45%.

The LAB snus og Non-Drip

Hele sortimentet fra The LAB kommer i formatet slim og er tilpasset for å synes mindre, men likevel fylle ut under leppen. The LAB har også en formel kalt Non-Drip, som gjør at snusen renner mindre samtidig som den lar mer smak passere gjennom, sammenlignet med andre porsjonsprodukter.

En av snusvariantene fra The Lab kommer i et Slim White Dry-format, som gjør at snusen er mindre fuktig, og bare har et fuktighetsinnhold på 27,5%. I motsetning til de andre variantene fra The Lab inneholder denne varianten myntesmak og har ingredienser som xylitol og natriumfluorid.