Hvit porsjonssnus

Her finnes hele sortimentet av hvit porsjonssnus fra Swedish Match. White portion er en tørrere snus som renner mindre sammenlignet med original porsjonssnus. På swedishmatch.no finnes white porsjon fra varemerker som General og Göteborgs Rapé. De finnes i formatene large, slim, super slim og mini – alt leveres direkte fra fabrikkene våre i Göteborg. Her finnes også white portion fra de seneste produksjonene og da får man snus som ble produsert for maks syv dager siden.

Vis mer
Viser 0 av 0 produkter

Hva er hvit porsjonssnus?

Ettersom white snus er tørr på utsiten og fuktig på innsiden så renner snusen mindre og man får en jevnere smaksopplevelse som varer lengre. På senere tid har det også kommer varianter av white porsjon som er både enda tørrere og enda hvitere. 

White Porsjons egenskaper

Den største forskjellen mellom white porsjon og original porsjon er att white snus ikke tilsettes fukt etter produksjon. Dette gjør att snusen kan oppleves jevnere i både smak- og nikotinutgivelse, samtidig som det ikke renner like mye. Hvis man sammenligner med løssnus så er det samme forskjeller vi prater om, bare at de er enda større.

Swedish Match sitt sortiment av White Porsjon

Her kan man enkelt finne klassikere som General, Ettan og Göteborgs Rapé. Nyere varemerker som G.3 eller smaksrike produkter fra Jakobsson’s og Catch. I sortimentet finnes også Small Batch som er en begrenset utgave av white snus med nytenkende smaker fra Swedish Match. Her finnes også hvit snus fra Swedish Match i alle ulike styrker og format. Alt fra Mini til Large og Nikotinfritt til Super Strong.